Kalender
12 Desember
19:30 Konsert i Vegårshei kirke
14 Desember
19:00 Konsert i Vegårshei kirke
16 Desember
11:00 Familiegudstjeneste, Vegårshei bygdetun
24 Desember
15:00 Familiegudstjeneste, Vegårshei kirke
25 Desember
12:00 Høytidsgudstjeneste, Vegårshei kirke
10 Januar
10:30 Babysang
16 Januar
17:30 Korvett
24 Januar
10:30 Babysang
30 Januar
17:30 Korvett
07 Februar
10:30 Babysang

Søndagsskolen

logo NSSF

Program høsten 2018

Felles bønnesamlinger

Vegårshei Normisjon, Guds Menighet og Den norske kirke har felles bønnemøter på Høgtun bedehus hver mandag kl. 19.00.

Bønnevegg

http://www.vegarshei.kirken.no/img/10_08_11_Vegaarshei_kirke/thXZK84HAZ.jpgBønnevegg hvor du kan skrive inn bønner eller tenne et lys

 

Julekonsert med Garness i Vegårshei kirke

Julestemning med Garness 

Tvillingduoen Garness legger i desember ut på sin 9. juleturné sammen med sitt eminente band. Deres kritikerroste juleplate Barnet i krybben ble av Dagbladet omtalt som årets beste norske juleplate da den kom ut i 2009, og har siden blitt en julefavoritt for mange. En konsert med Garness og deres dyktige medmusikanter kjennetegnes av leken musikalitet, inderlig formidling og spennende nytolkninger av de velkjente julesangene som får julestemningen til å bre seg i kropp og sjel. 

Bestill billetter til konserten i Vegårshei kirke

Søstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad ble introdusert for store deler av det norske folk da de ?kk holde julekonsert på NRK1 selveste lillejulaften for noen år siden. Siden den gang har duoen fått et stadig voksende publikum gjennom sine juleturneer med konserter både i de største byene, og i mer intime konsertlokaler på mindre steder. Jentene synes det er svært hyggelig at konserten er blitt en tradisjon for mange, og er opptatt av at de alltid skal ha noe nytt å presentere, i tillegg til det publikum forventer å høre. Garness sin julekunsert på NRK 23.desember 2013

Noen har prøvd å telle antall instrumenter som er i sving når Garness og bandet har rigget seg til på scenen, men resultatet er ukjent. Her ?nner du et rikt utvalg strenge-instrumenter med og uten hals, en imponerende tangentpark som også kunne passet godt på musikkhistorisk museum, alskens pedaler, velklingende trommer og cymbaler, klokkespill, perkusjon og andre kuriøse e-bayfunn som en kan riste, trykke eller slå på. Bandet består som alltid av Thomas Gallatin, Tor Egil Kreken og Torjus Vierli. 

I fjor gav duoen ut et etterlengtet album i krysningspunktet mellom pop, folk og americana; Canyons and Mountaintops, og deres energiske og iørefallende låt Mountaintop rullerte jevnlig på NRK P1 i hele 12 uker. I år er de aktuelle med en live jule-EP som ble tatt opp under en av konsertene på turneen i fjor. Denne inneholder ?ere sanger som tidligere ikke har vært utgitt.

Ingelin og Hildegunn skrev sine første sanger som 5-åringer, og har stått på scenen like lenge. De har opptrådt i TV-programmer som Absolutt norsk, Beat for Beat, Kjempesjansen og Kronprinsparets julekonsert. De er også kjent fra samarbeid med Marit Larsen, Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Elvira Nikolaisen og Oslo Gospel Choir, i konsertsammenheng, på innspillinger og på TV-skjermen. Duoen har ellers også gitt ut albumet The Good or Better Side of Things.

Kilde: https://gulsrudbooking.ticketco.events/no/nb/e/garness_julekonsert__vegaarshei

  
Av: Maria Nese Taxerås   Publisert: 26.09.2018
 

Se tidligere utgaver »
Kontakt oss

Åpningstider: Mandag - torsdag kl. 8-15
Du finner oss i 2. etasje, til høyre når du kommer opp trappa.

E-post: kirkekontoret@vegarshei.kommune.no

Telefon: 37170263

Adresse: Molandsveien 11, 4985 Vegårshei
Den Norske Kirke
Søk i kirken.no:
  
Menighetens Misjonsprosjekt

Okhaldunga Times november 2018

http://www.vegarshei.kirken.no/img/./Sykehuset_i_Okhaldhunga_15_02_2018.png

Linker
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
Dagens bibelord
Størst av alt
Kirkesøk
Kundepålogging

Brukernavn:

Passord:

Copyright © 2015 Vegarshei kirkelige fellesråd. Powered by KWeb fra kirkedata.no