Babysang

Småbarnstreff (babysang) vår 2022

Vi samles i oddetallsuker på Vegårshei Forsamlingshus (i matsalen) fra kl. 10:30 - ca 12:30. Det er et lavterskeltilbud hvor en kan komme en gang eller flere ganger. Et fint møtepunkt for mødre/fedre hjemme i permisjon. Det er en kort sangsamling, barna «leker» sammen, mens foreldrene får mulighet til å dele liv om ammetåke og våkenetter, eller kanskje helst noe helt annet? Vi spiser lunsj sammen.
Varm drikke blir servert
, mens hver enkelt tar med seg det de ønsker av mat. Nye er hjertelige velkommen. Info finnes på facebookgruppen «Småbarnstreff (babysang) Vegårshei» 17.mars, 31.mars, 28.april, 12.mai og 9.juni.

Kontakt i Maria sin permisjonstid: Kari Garthus, Barne og familiearbeider,

Guds Menighet Vegårshei

Dette er et tilbud som er åpent for alle, og det er gratis.

Vi synger sanger sammen med barna, leker og snakker sammen. Dette er en fin mulighet til å oppleve sang og musikk sammen med barnet sitt, og en super mulighet til å møte andre med barn på samme alder. Det er stor fokus på det sosiale, og opplegget har veldig løse rammer. Det er helt i orden derosm barnet må sove eller spise midt i samlingen, og det er ingen skam i å kommer sein eller i å gå tidlig. Dette skal være en fin samling for både foreldre og barn, så her tilpasser vi oss etter dagsformen.

Det er ingen øvre eller nedre aldersgrense på babysang. Alle er hjertelig velkommen!

Inviter gjerne med noen som aldri har vært på babysang før, eller som kanskje er ny på Vegråshei.

Vanligvis tar alle med seg litt mat, og så blir det servert kaffi og te.

Kommunikasjon skjer for det meste via facebook-gruppen "Babysang Vegårshei"

Spørsmål? Kontakt Maria Nese Taxerås på tlf: 90161892

Av:    Publisert: 22-02-2022