søndag 5 februar
søndag 5 mars
søndag 12 mars
søndag 19 mars

Ønsker du å være konfirmant i Vegårsehei kirke i 2024?

Dersom du tenker å være konfirmant i Vegårshei kirke i 2024, kan det allerede nå være lurt å sette av dato for konfirmantleir.

Dersom du ønsker å være konfirmant i Vegårshei kirke i 2024, starter konfirmantopplegget allerede i sommer med leir på Kvitsund gymnas i Kvitseid. Denne leiren er sammen med konfirmanter fra Risør, Søndeled og Gjerstad.

Leiren varer fra mandag 7. august – fredag 11.august 2023, og er en fin blanding av aktiviteter, undervisning, lek og moro, samt mulighet til å få nye venner!

Om du tenker på å være konfirmant i kirken våren 2024 kan det være lurt å ta dette med i sommerplanene.

Pris på leiren er 2000 kr per konfirmant.

I løpet av april vil det komme mer informasjon om konfirmantopplegget, detaljer om leiren og påmeldingsinfo til konfirmasjon og leir.

Publisert av: Maria Nese Taxerås den 23-01-2023