Vegårshei Normisjon, Guds Menighet og Den norske kirke, har felles bønnemøter på Høgtun bedehus hver mandag kl. 20.00.

Korvett

Denne invitasjonen har blitt delt ut til alle som går i 2 -5. klasse på Vegårshei skule.

Korvett har vært et tilbud som i mange år har blirr arrangert av Normisjon i kjelleren på Høgtun. Fra om med i høst blir dette drevet som et samarbeid mellom Normisjon og Vegårshei menighet. Vi møtes en onsdag i måneden fra kl 17.00-18.30.

Sammen skal vi hver gang få høre en ny fortelling fra bibelen, og se hvor denne historien hører til i den sammenhengende historien i bibelen. Til dette benytter vi et opplegg som heter Tidslinjen - den store fortellingen. Denne hjelper oss til å se en sammenheng mellom alle enkeltfortellingene vi hører fra bibelen, og hjelper oss til å plassere disse i en større sammenheng. Den tidslinje med tegninger fra hver enkelt fortelling er hengt opp i kjelleren på Høgtun, og ved hjelp av illustrasjoner lærer barna seg at alle fortellingen i bielen hører sammen.

Av: Maria Nese Taxerås   Publisert: 13.09.2017

Se tidligere utgaver »