27 August
11:00 Gudstjeneste, Vegårshei Kirke

Givertjeneste

VEGÅRSHEI MENIGHET-GIVERTJENESTE

I vår sendte Vegårshei menighetsråd ut en oppfordring om å støtte menighetsarbeidet i form av en givertjeneste. Det er en glede for rådet å melde om en svært positiv respons på oppfordringen. Mange nye givere har meldt seg, tidligere givere gjennom mange år har økt sitt bidrag, og andre har gitt engangsbidrag.

Som resultat av oppfordringen har det i første omgang vært mulig for rådet å øke stillingen til trosopplærer/ungdomsarbeider Maria Nese Taxerås fra 30% til 40% fra 1.september.

Det var inntil nå litt få av de nye salmebøkene i kirken. Rådet har derfor også vedtatt å gå til innkjøp av 30 flere, slik at en nå i alt vil ha 90 nye salmebøker.

Vegårshei menighetsråd takker for det positive utfallet av oppfordringen om å gi til menighetsarbeidet.

Vi vil også minne om at det til enhver tid er mulig å bidra til menighetens arbeid, enten ved å bli fast giver, eller ved å bidra med engangsbeløp.

Menighetens kontonummer i Vegårshei Sparebank er: Kto.2938.20.05544.

Per Fossing.

Vegårshei Normisjon, Guds Menighet og Den norske kirke, har felles bønnemøter på Høgtun bedehus hver mandag kl. 20.00.

Utskriftsvennlig side

Gudstjeneste, Vegårshei Kirke